Företag

Skicka presentkort digitalt via mobilen – till kunder, leverantörer, medarbetare eller någon annan som ditt företag vill överraska.

Vi erbjuder lösningar som är anpassade utifrån behov, tillfälle och budget. Låter det intressant? Här kan du se hur ditt presentkort kan utformas.

I samarbete med SF Anytime och Filmstaden erbjuder vi nu även digitala film och biobiljetter, smidigt och enkelt. (minsta beställning är 100 stycken biobiljetter)

Vi tar gärna emot dina frågor och beställning via mail.

Vanliga frågor
  • Jag vill skicka ett presentkort. Hur gör jag?

    Att skicka digitala presentkort via sms är både enkelt och smidigt. Välj din produkt, produktens värde och vem du vill skicka presentkortet till. Presentkortet gäller som betalning i de butiker som är anslutna till ClearOn AB och är giltigt i sex månader. Varje presentkort har en unik kod och gäller endast ett köp. Vid köp av presentkort på Sverigelotten gäller Lotterilagen (1994:1000), mottagaren måste ha fyllt 18 år för att hämta ut sin lott digitalt eller i butik.
  • Hur fungerar betalningen?

    Betalning sker säkert och enkelt med Swish eller kort genom PayEx som är vår betalpartner. ClearOn AB och Mobila Presentkort sparar inga kontokortsuppgifter. Du kan läsa mer om betalningen på www.payex.se.

    Företag kan göra köp mot faktura, vänligen kontakta ClearOn för mer information.