Hoppa till huvudinnehåll

företag1

Mobila Presentkort för Företag: Digitala gåvokort till dina kunder och anställda!

När överraskade du en kund med en chokladask senast? Det finns alltid en anledning att gratulera, visa uppskattning eller uppmuntra dina kunder, personal, leverantörer, eller någon annan som betyder något för ditt företag. Det kanske är dags för personalfest, eller så vill du uppmärksamma och belöna dina anställda för väl utfört arbete? Det behöver inte vara något stort och dyrt, det är ju tanken som räknas. Och då är digitala gåvokort eller presentkort ett smidigt och oslagbart sätt att visa dina avsikter. Våra presentkort kan skickas till en eller flera mottagare samtidigt, och passar lika bra som sommargåva eller julklapp, som en tackpresent till trogna kunder eller en välkomstgåva till nyanställda. Mobila Presentkort gör det möjligt att snabbt och enkelt skicka produkter i form av fina gåvokort via sms direkt till dem du vill överraska och glädja.

Så här enkelt och smidigt går det till:
• Välj valfri produkt eller Sverigechecken som gäller för inköp av valfria varor, ni bestämmer även vilket värde ni önskar skicka (max 500 kr).
• Skriv en personlig hälsning och ladda upp en egen bild.
• Lägg in mobilnummer.
• Bestäm datum för utskicket.
• Skicka det digitala presentkortet.

Sedan kan din glatt överraskade kund, anställd, leverantör eller personal lösa in gåvokortet i vårt rikstäckande nätverk av runt 3 000 butiker. En fika, en glass eller ett generellt presentkort (Sverigechecken) når sin mottagare och förgyller vardagen på ett trevligt och oslagbart sätt.

Så varför vänta? Skicka ditt digitala presentkort nu!

 

Gör ditt digitala presentkort personligt

Har du speciella önskemål vad gäller belopp på det digitala presentkortet? Eller vill du kanske skicka via mail? Det fixar vi förstås, vi hjälper dig att utforma ett presentkort som passar just dina önskemål och behov perfekt:

• Välj exempelvis ett eget värde att handla valfria varor för.
• Du kanske vill skicka checkar under en längre period? Perfekt vid exempelvis reklamationer och kundtjänstärenden. Då kan du få tillgång till vårt smidiga system för egen hantering av utskick.
• Och som företag kan du naturligtvis göra en beställning mot faktura.

Har du fler frågor eller vill du göra en beställning? Då är det bara att höra av dig!

 

MAILA OSS

företag2

Jag vill skicka ett Mobilt Presentkort till flera mottagare. Hur gör jag?

Att skicka digitala presentkort via sms är både enkelt och smidigt. Välj din produkt och lägg till flera mottagare. Fyll i personligt meddelande om du önskar det och  vem som är avsändare. Du kan själv välja vilket datum du vill att presentkortet skickas.

Hur fungerar betalningen?

Betalning sker säkert och enkelt med Swish eller Kort genom Swebank Pay som är vår betalpartner. ClearOn AB och Mobila Presentkort sparar inga kontokortsuppgifter. Du kan läsa mer om betalningen på swedbankpay.se.

Jag vill skicka presentkort med egen bild och text. Hur gör jag?

Du kan enkelt och smidigt utforma ditt egna presentkort. Välj produkt på företagssidan och ange avsändare, text i sms och kommunikationstext på presentkortet. Ladda upp bild och förhandsgranska. 

Kan företag göra köp mot faktura?

Ja, minsta beställning mot faktura är 100 st. Kontakta ClearOn för mer information genom att klicka här.

Tillkommer det extra kostnader för presentkorten?

Ja en distributionskostnad tillkommer vid köp mot faktura. 

Går det att skicka Mobila Presentkort till e-post?

Ja, maila din beställning och önskemål till ClearOn klicka här. Vi kan leverera digitala presentkort som du själv skickar ut via mail.

Finns det digitala Sverigecheckar?

Företag kan beställa digitala Sverigecheckar. Maila din beställning till ClearOn klicka här.

 

Kontakta oss