Hoppa till huvudinnehåll

FÖR FÖRETAG

happy office
happy office

Presentkort för företag - Gåvokort till kunder och personal | Mobila Presentkort

När överraskade du en kund med en chokladask senast? Det finns alltid en anledning att gratulera, visa uppskattning eller uppmuntra dina kunder, personal, leverantörer, eller någon annan som betyder något för ditt företag. Det kanske är dags för personalfest, eller så vill du uppmärksamma och belöna dina anställda för väl utfört arbete? Det behöver inte vara något stort och dyrt, det är ju tanken som räknas. Och då är digitala gåvokort eller presentkort ett smidigt och oslagbart sätt att visa dina avsikter. Våra presentkort kan skickas till en eller flera mottagare samtidigt, och passar lika bra som sommargåva eller julklapp, som en tackpresent till trogna kunder eller en välkomstgåva till nyanställda. Mobila Presentkort gör det möjligt att snabbt och enkelt skicka produkter i form av fina gåvokort via sms direkt till dem du vill överraska och glädja.

mp

Så här enkelt och smidigt går det till:

  • Välj valfri produkt eller Sverigechecken som gäller för inköp av valfria varor, ni bestämmer även vilket värde ni önskar skicka (max 500 kr).
  • Skriv en personlig hälsning och ladda upp en egen bild.
  • Lägg in mobilnummer.
  • Bestäm datum för utskicket.
  • Skicka det digitala presentkortet.

Sedan kan din glatt överraskade kund, anställd, leverantör eller personal lösa in gåvokortet i vårt rikstäckande nätverk av runt 3000 butiker. En fika, en glass eller ett generellt presentkort (Sverigechecken) når sin mottagare och förgyller vardagen på ett trevligt och oslagbart sätt.

Så varför vänta? Skicka ditt digitala presentkort nu!

Kontakta

Hur gör du för att bygga varumärke eller engagera dina kunder? Eller för att få en nöjd kund att fortsätta vara nöjd, eller ännu nöjdare? Med våra interaktiva tjänster erbjuder vi unika kampanjlösningar som möjliggör lekfulla integrationer, smart annonsering, kundvård samt egen kampanjsida. Klicka vidare på pilarna för att läsa mer om våra tjänster; Engage, Kampanja och Customer care.

Bygg din egen kampanjsida för att dela ut digitala kuponger!

Customer care är en smart tjänst för att ersätta och belöna dina kunder, samarbetspartners och medarbetare direkt i mobilen.

Skapa din egen interaktiva kampanj med vår tjänst Engage!

Gör ditt digitala presentkort personligt

Har du speciella önskemål vad gäller belopp på det digitala presentkortet? Eller vill du kanske skicka via mail? Det fixar vi förstås, vi hjälper dig att utforma ett presentkort som passar just dina önskemål och behov perfekt:

• Välj exempelvis ett eget värde att handla valfria varor för.
• Du kanske vill skicka checkar under en längre period? Perfekt vid exempelvis reklamationer och kundtjänstärenden. Då kan du få tillgång till vårt smidiga system för egen hantering av utskick.
• Och som företag kan du naturligtvis göra en beställning mot faktura.

Har du fler frågor eller vill du göra en beställning? Då är det bara att höra av dig!

frame

 

 

Kontakta oss så
presenterar vi ett skräddarsytt
upplägg för dig!

Kontakta

 

 

 

sales