Företag

Ge bort presentkort via mobilen – till kunder, leverantörer, medarbetare eller någon annan som ditt företag vill överraska. 

Vi hjälper gärna ditt företag att skräddarsy ett utskick med en personlig hälsning, bild och logga. Minsta beställning är 50 stycken presentkort. Här kan du se hur ditt presentkort kan utformas.

 I samarbete med SF BIO kan vi även erbjuda biobiljetter som distribueras med miljövänliga mobila presentkort, minsta beställning är 100 stycken biobiljetter.
 

Om produkten som ditt företag önskar skicka ut inte finns på mobilapresentkort.se, kontakta oss så undersöker möjligheten att lösa detta. 

Kontakta oss så berätta vi mer!

ClearOn AB. 
Tfn 08-588 340 00.

Vanliga frågor
  • Hur använder man tjänsten?

    Skicka en presenthälsning är enkelt och smart. Du väljer vad du vill skicka och sedan värdet och vem som skall ha hälsningen. Presentkortet gäller sedan som betalning för den vara som man valt. Presentkortet kan användas på de butiker som är ansluta till ClearOn AB och presentkort är giltigt i 6 månader. Varje presentkort är unik och kan endast lösas in vid ett tillfälle. Vid köp av presentkort på Sverigelotten gäller Lotterilagen (1994:1000), mottagaren måste ha fyllt 18 år för att hämta ut sin lott digitalt eller i butik.
  • Hur fungerar betalningen?

    Betalning sker säkert och enkelt med Swish eller kort genom PayEx som är vår betalpartner. ClearOn AB och Mobila Presentkort sparar inga kontokortsuppgifter. Du kan läsa mer om betalningen på www.payex.se.

    Företag kan göra köp mot faktura, vänligen kontakta ClearOn för mer information.