Hoppa till huvudinnehåll

 

 

Engage

Enkelt, snabbt och smidigt!

desktop
Mob

Skapa din egen interaktiva kampanj med vår tjänst Engage

Tävlingar, quiz, omröstningar, undersökningar, landningssidor, battles, bild- och videotävlingar - allt i samma kampanjverktyg. Vår applikation är en lättanvänd, flexibel och kraftfull plattform som skapar interaktiva kampanjer och engagerar dina kunder. På bara några minuter skapar du din egen skräddarsydda kampanj, utan några specifika förkunskaper inom IT. Utgå från flertalet färdiga moduler och fyll dem med ditt eget innehåll - roligt, snabbt och enkelt! Publicera sedan kampanjen på er egen webbplats, i sociala medier, i en blogg, eller i en mobilapp.

Här bjuder vi på lite inspiration

Klicka på knapparna för att se våra kundcase och demos

 

aktivera

 

 

 

Så här går det till

Aktivera

Skapa kampanjen som interagerar med dina kunder. Lägg gärna till våra digitala kuponger till kampanjen. Dessa kan lösas in i de flesta mat- och servicebutiker runtom i hela landet (https://mobilapresentkort.se/sa-funkar-det). Studier visar att genom att lägga till ett erbjudande i exempelvis en annons blir konverteringen 6 gånger högre än vid en traditionell banner-annons.

Publicera

Publicera kampanjen på din webbplats eller mobilapp, dela den på sociala medier, skicka ut den via e-post eller bygg en egen minisajt. 

Analysera data

Sist men inte minst viktigast - Med hjälp av datainsamling från försäljning, analys av engagemang samt annan relevant statistik kan dina framtida kampanjer och aktiviteter bli ännu bättre!


 

Varför behöver du interaktiva kampanjer?

Engagerade kunder

Med interaktiva kampanjer får du engagerande kunder. Du kan interagera med dem i dina digitala kanaler och driva försäljning, varumärkeskännedom, lojalitet och mycket mer med hjälpa av unika erbjudanden.

Varumärkesbyggande kampanjer

På ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kan du ständigt vara närvarande i alla dina digitala kanaler och med dina olika målgrupper. En bra möjlighet att bli ”top-of-mind” och skapa lojalitet med dina viktiga kundgrupper.

Värdefulla indata för analys

En av de stora fördelarna med interaktiva kampanjer är att du får mycket indata som ger möjlighet att mäta engagemang, försäljningssiffror, segmentering, kundbeteende med mera. Demografiska och övriga relevanta data; du lär känna kunderna på djupet.
 

 

par med mobiler

 

 

Kontakta oss så
presenterar vi ett skräddarsytt
upplägg för dig!

Kontakta

 

 

 

 

sales

Bygg din egen kampanjsida för att dela ut digitala kuponger!

Customer care är en smart tjänst för att ersätta och belöna dina kunder, samarbetspartners och medarbetare direkt i mobilen.