Användarvillkor

Köpvillkoren grundar sig på den tekniska plattformen levererad av ClearOn AB (tidigare Kuponginlösen AB).

 1. Att använda tjänsten innebär att du skickar en SMS-hälsning samtidigt har möjlighet att ge bort ett presentkort.
 2. Som användare av tjänsten ansvarar du för materialets innehåll och utformning. Du har inte rätt att göra intrång i upphovsrätt eller varumärke.  Du är ansvarig för att det du skickar inte strider mot lag eller förordning som till exempel marknadsföringslagen eller personuppgiftslagen.

 3. Ditt material får inte väcka förargelse, innehålla pornografi, våld eller hets mot folkgrupp.

 4. Ditt material får inte medföra skada eller olägenhet för ClearOn AB.

 5. ClearOn AB förbehåller sig rätten att inte producera eller distribuera vykort vars innehåll eller utformning strider mot dessa användarvillkor.

 6. ClearOn AB och dess partners förbehåller sig rätten att inte vidarebefordra hälsningar och bilder vars innehåll eller utformning strider mot dessa tjänstevillkor.

 7. Genom att använda tjänsten har du godkänt villkoren för tjänsten.

 8. ClearOn AB och våra partners kommer att behandla personuppgifter enligt PUL.

 9. ClearOn AB och våra partners tar inget ansvar för hur innehållet – bilder samt texter/personliga hälsningar - utformas. 

 10. ClearOn AB kontrollerar ej att angiven adress är riktig.

 11. ClearOn AB tar inte ansvar för eventuella trafikkostnader som uppkommer vid uppladdning av bild eller betalning av tjänst via sms.

 12. Tjänsten fungerar just nu bara för distribution i Sverige. Du kan dock skicka vykort till en mottagare i Sverige var du än befinner dig i världen med förköpta koder. Tänk på att eventuella operatörs- och trafikkostnader kan tillkomma. Vi rekommenderar att du skickar dina vykort från utlandet när du har möjlighet att vara uppkopplad mot WIFI.

 13. Tjänsten är responsiv och fungerar på de flesta typer av enheter såsom PC, Laptop, tablets och smartphones. Dock kan ClearOn AB tyvärr inte garantera att tjänsten fungerar på alla modeller. 

 14. ClearOn ABansvarar för att leverera kortet till Posten vid rätt tidpunkt. Därefter har ClearOn AB uppfyllt sin del av avtalet och reserverar sig för eventuella förseningar hos Posten. I och med att du som kund har laddat upp och godkänt ditt vykort samt betalat det har ClearOn AB ansvar för inlämning till PostNord Sverige AB för distribution. ClearOn AB har därefter inget ansvar för förkomna försändelser. Vi hänvisar till PostNord Sveriges AB:s allmänna villkor för postdistribution, http://www.postnord.se.

 15. Genom att använda tjänsten har du godkänt villkoren för tjänsten och du förbinder dig att hålla ClearOn AB skadelös för alla kostnader och övrig skada som ditt utnyttjande av tjänsten i strid med dessa villkor har åsamkat ClearOn AB eller tredje man.

 16. ClearOn AB använder cookies. Dessa kan inaktiveras i dina inställningar, men då kommer tjänsten inte längre att fungera.

 17. För synpunkter eller frågor på dessa villkor, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.