Så funkar det!

Mobila Presentkort är en tjänst som ger dig möjlighet att skicka presentkort digitalt med hjälp av sms. Tjänsten är miljövänlig och du kan snabbt och enkelt gratulera, visa uppskattning, tacka eller be om ursäkt till de personer du bryr dig om. Det enda du behöver göra är att välja valfri produkt från vårt utbud, skriva en personlig hälsning och bestämma datum för utskicket. Mottagaren löser sen in presentkortet i en av våra anslutna butiker.

Om du vill skicka flera presentkort vid ett tillfälle, välj en produkt och klicka sedan på den röda länken: "Vill du skicka många hälsningar på en gång?".

Så här enkelt är det!
 • Jag älskar att överraska mina barn och vänner med en gåva när de som minst anar det. Uppskattar enkelheten med Swish betalning.

  Helena Andersson, Hjo
 • Eftersom det är så enkelt att överraska vänner som är bosatta runt om i Sverige har jag vid flera tillfällen valt att skicka mobila presentkort. Med mobilapresentkort.se fungerar det både snabbt och enkelt

  Peter Wallin, Bromma
Vanliga frågor
 • Jag vill skicka ett presentkort. Hur gör jag?

  Att skicka digitala presentkort via sms är både enkelt och smidigt. Välj din produkt, produktens värde och vem du vill skicka presentkortet till. Presentkortet gäller som betalning i de butiker som är anslutna till ClearOn AB och är giltigt i sex månader. Varje presentkort har en unik kod och gäller endast ett köp. Vid köp av presentkort på Sverigelotten gäller Lotterilagen (1994:1000), mottagaren måste ha fyllt 18 år för att hämta ut sin lott digitalt eller i butik.
 • Hur fungerar betalningen?

  Betalning sker säkert och enkelt med Swish eller kort genom PayEx som är vår betalpartner. ClearOn AB och Mobila Presentkort sparar inga kontokortsuppgifter. Du kan läsa mer om betalningen på www.payex.se.

  Företag kan göra köp mot faktura, vänligen kontakta ClearOn för mer information.

 • Vem ansvarar för tjänsten?

  ClearOn AB.
  Liljeholmsstranden 3, 117 43 Stockholm.
  Telefon: 08-588 340 00.
  Organisationsnummer: 556121-8362.

  För mer information www.clearon.se.
   

 • Hur får mottagaren presentkort?

  Presentkortet är digitalt och levereras som ett sms. Har du valt att skicka med ett personligt meddelande så levereras ditt meddelande innan presentkortet.

  ClearOn AB ansvarar ej för fel eller brister i tjänster som tillhandahålls av tredje part, såsom avbrott i telekommunikationstjänster.

 • Hur hanteras personuppgifter?

  Information om vår personuppgiftsbehandlig för Mobila Presentkort finns att läs på ClearOn.se, klicka här!

  ClearOn AB / Mobila Presentkort kommer inte heller skicka någon marknadsföring till avsändarens, mottagarens mobilnummer eller lämna vidare uppgifter till partner eller tredjepart. 
  När du använder Mobila Presentkort så skapas inget konto eller liknande. 

 • Jag har en rabattkod. Vart löser jag in den?

  Skriv in din kod i kassan så dras beloppet av från ditt köp.

Gåvan löses in i följande butiker