Hoppa till huvudinnehåll

Så funkar det!

Mobila Presentkort är en tjänst som ger dig möjlighet att skicka presentkort digitalt med hjälp av sms. Tjänsten är miljövänlig och du kan snabbt och enkelt gratulera, visa uppskattning, tacka eller be om ursäkt till de personer du bryr dig om. Det enda du behöver göra är att välja valfri produkt från vårt utbud, skriva en personlig hälsning och bestämma datum för utskicket. Mottagaren löser sen in presentkortet i en av våra anslutna butiker.

Om du vill skicka flera presentkort vid ett tillfälle, välj en produkt och lägg sedan till fler mottagare genom länken "Lägg till fler mottagare"

 

Skicka en gåva, klicka här

Så här enkelt är det!

step1

1. Välj en produkt

Välj den produkt du vill skicka till en eller fler vänner.

2. Ange en mottagare

Ange telefonnummer och skriv en personlig hälsning.

step2

step3

3. Betala enkelt med swish eller kort

När du betalat skickas din hälsning till mottagaren, antingen direkt eller på din valda dag.

Skicka en gåva, klicka här!

 

Jag älskar att överraska mina barn och vänner med en gåva när de som minst anar det. Uppskattar enkelheten med Swish betalning.


Helena Andersson, Hjo

För Företag

 

Eftersom det är så enkelt att överraska vänner som är bosatta runt om i Sverige har jag vid flera tillfällen valt att skicka mobila presentkort. Med mobilapresentkort.se fungerar det både snabbt och enkelt

Peter Wallin, Bromma

Vanliga frågor

Jag vill skicka ett presentkort. Hur gör jag?

Att skicka digitala presentkort via sms är både enkelt och smidigt. Välj din produkt, produktens värde och vem du vill skicka presentkortet till. Presentkortet gäller som betalning i de butiker som är anslutna till ClearOn AB och är giltigt i sex månader. Varje presentkort har en unik kod och gäller endast ett köp. Vid köp av presentkort på Sverigelotten gäller Lotterilagen (1994:1000), mottagaren måste ha fyllt 18 år för att hämta ut sin lott digitalt eller i butik.

Hur fungerar betalningen?

Betalning sker säkert och enkelt med Swish eller kort genom Swebank Pay som är vår betalpartner. ClearOn AB och Mobila Presentkort sparar inga kontokortsuppgifter. Du kan läsa mer om betalningen på https://www.swedbankpay.se/.

Företag kan göra köp mot faktura, vänligen kontakta ClearOn för mer information.

Vem ansvarar för tjänsten?

ClearOn AB.
Liljeholmsstranden 3, 117 43 Stockholm.
Telefon: 08-588 340 00.
Organisationsnummer: 556121-8362.
För mer information www.clearon.se.

Hur får mottagaren presentkort?

Presentkortet är digitalt och levereras som ett sms. Har du valt att skicka med ett personligt meddelande så levereras ditt meddelande innan presentkortet.

ClearOn AB ansvarar ej för fel eller brister i tjänster som tillhandahålls av tredje part, såsom avbrott i telekommunikationstjänster.

Hur hanteras personuppgifter?

Information om vår personuppgiftsbehandlig för Mobila Presentkort finns att läs på ClearOn.se, klicka här!

ClearOn AB / Mobila Presentkort kommer inte heller skicka någon marknadsföring till avsändarens, mottagarens mobilnummer eller lämna vidare uppgifter till partner eller tredjepart. 
När du använder Mobila Presentkort så skapas inget konto eller liknande. 

 

Kontakta oss

 

 

Gåvan löses in i följande butiker