Så funkar det!

Med hjälp av tjänsten Mobila Presentkort kan du enkelt med en gåva gratulera, visa uppskattning, tacka eller be om ursäkt till den person du bryr dig om. Välj en produkt i vår butik, skriv din personliga hälsning och välj när gåvan ska levereras till mottagaren. Mottagaren hämtar enkelt ut gåvan du skickat i någon av våra anslutna butiker.

Så här enkelt är det!
 • Jag älskar att överraska mina barn och vänner med en gåva när de som minst anar det. Uppskattar enkelheten med Swish betalning.

  Helena Andersson, Hjo
 • Eftersom det är så enkelt att överraska vänner som är bosatta runt om i Sverige har jag vid flera tillfällen valt att skicka mobila presentkort. Med mobilapresentkort.se fungerar det både snabbt och enkelt

  Peter Wallin, Bromma
Vanliga frågor
 • Hur använder man tjänsten?

  Skicka en presenthälsning är enkelt och smart. Du väljer vad du vill skicka och sedan värdet och vem som skall ha hälsningen. Presentkortet gäller sedan som betalning för den vara som man valt. Presentkortet kan användas på de butiker som är ansluta till ClearOn AB och presentkort är giltigt i 6 månader. Varje presentkort är unik och kan endast lösas in vid ett tillfälle. Vid köp av presentkort på Sverigelotten gäller Lotterilagen (1994:1000), mottagaren måste ha fyllt 18 år för att hämta ut sin lott digitalt eller i butik.
 • Hur fungerar betalningen?

  Betalning sker säkert och enkelt med Swish eller kort genom PayEx som är vår betalpartner. ClearOn AB och Mobila Presentkort sparar inga kontokortsuppgifter. Du kan läsa mer om betalningen på www.payex.se.

  Företag kan göra köp mot faktura, vänligen kontakta ClearOn för mer information.

 • Vem ansvarar för tjänsten?

  ClearOn AB.
  Liljeholmsstranden 3, 117 43 Stockholm.
  Telefon: 08-588 340 00.
  Organisationsnummer: 556121-8362.

  För mer information www.clearon.se.
   

 • Hur får mottagaren gåvan?

  Mottagaren får gåvan/presentkortet i ett sms. Om du valt ett personligt meddelande i beställningen (2 kr) kommer hälsningen levereras innan gåvan/presentkortet.

  Tänkt på att inte använda emoji i din hälsning då de det kan medföra att presentkortet inte levereras som det ska.

  ClearOn AB ansvarar ej för fel eller brister i tjänster som tillhandahålls av tredje part, såsom avbrott i telekommunikationstjänster.

 • Hur hanteras personuppgifter?

  Information om vår personuppgiftsbehandlig för Mobila Presentkort finns att läs på ClearOn.se, klicka här!

  ClearOn AB / Mobila Presentkort kommer inte heller skicka någon marknadsföring till avsändarens, mottagarens mobilnummer eller lämna vidare uppgifter till partner eller tredjepart. 
  När du använder Mobila Presentkort så skapas inget konto eller liknande. 

 • Om jag har en rabattkod för att skicka hälsningar. Hur fungerar det?

  Du som har fått en kod kan använda den som betalning för ditt/dina hälsningar, du anger denna när du går till betalning.

Gåvan löses in i följande butiker